Bătută de concubin până a ajuns la spital, o făgărășeancă a refuzat emiterea ordinului de protecție față de acesta

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”.

În fapt, la data de 16 octombrie 2022, în jurul orei 15,10, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Făgăraș, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în dimineața zilei de 16 octombrie 2022, în jurul orei 07.30, în timp ce se aflau la domiciliul comun din municipiul Făgăraș, pe fondul unor discuții în contradictoriu, femeia în cauză ar fi  fost agresată fizic de către concubinul său.

Ulterior, în jurul orei 15.00, femeia ar fi solicitat asistență medicală, fiind transportată la o unitate spitalicească pentru învestigații medicale.

În conformitate cu prevederile legale s-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, constatându-se faptul că există pericol iminent, însă, femeia a refuzat emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.