Cu ce medii s-a intrat la liceele din Făgăraș

Elevii au aflat astăzi la ce liceu vor învață din clasa a IX-a, dupa prima repatizare computerizată, organizată de Ministerul Educatiei Nationale.

Colegiul Național „Radu Negru“ s-a aflat și în acest an în preferințele elevilor. Toate cele cinci clase, a câte 26 de locuri fiecare, au fost ocupate. Cea mai mică medie de admitere a fost 7.19, la Științe Sociale iar cea mai mare, 9.80,  la Matematică Informatică.

La Colegiul Național „Doamna Stanca“ doar o singură clasă nu s-a completat după prima repartizare, din cele trei propuse. Este vorba de cea de Științe ale Naturii, cu predare în Limba Germană, unde doar 17 locuri au fost ocupate din cele 26. Tot la această clasă s-a înregistrat cea mai mică medie de admitere, respectiv 6,47. Cea mai mare medie de admitere de la acest colegiu a fost de 9,51, la Știinte ale Naturii, cu predare în limba română.

La Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea“ sunt propuse pentru anul școlar viitor două clase de a IX-a. Și la acest liceu toate locurile au fost ocupate după prima etapă de repartizare. Cea mai mică medie de admitere a fost de 5,75  iar cea mai mare, 7.55.

La Liceul Teoretic I.C. Drăgușanu din Victoria s-au ocupat locurile în ambele clase propuse pentru anul școlar viitor. Cea mai mare medie de admitere este 9.80, la Matematică-Informatică iar cea mai mică la Filologie, 6,12.

Locuri libere au mai rămas la Colegiul Tehnic „Alexandru Bărbat“ din Victoria unde doar 19 din cele 24 de locuri propuse, s-au ocupat. 7.54 este cea mai mare medie de admitere de la acest liceu iar cea mai mică este 4,19.

Vezi lista completă AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.