Pompierii brașoveni care au participat la misiunile din Grecia, înaintați în grad și recompensați

Cei 10 pompieri din județul Brașov, care au participat la misiunile din Grecia, printre care și făgărășeanul Adrian Durlă de la Detașamentul Făgăraș s-au întors acasă. Salvatorii au fost recompensați și înaintați în grad. 
Pompierii români care au ajutat la stingerea incendiilor din Grecia au fost înaintaţi în grad, luni, la solicitarea ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, şi a şefului DSU, Raed Arafat. Aceștia au fost recompensaţi şi cu Emblema de onoare a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Cei 108 salvatori s-au întors acasă cu două zile mai devreme decât era plănuit, pentru că flăcările au fost aduse sub control.
Ceremonia, la care au participat premierul Florin Cîţu, ministrul Lucian Bode şi şeful DSU, Raed Arafat, a avut loc ieri pe Platoul Centrului Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţei de la Ciolpani. Din județul Brașov, 10 pompieri au fost în misiune. Printre aceștia și făgărășeanul Adrian Durlă.
„Pompierii brașoveni care au ajutat la stingerea incendiilor din Grecia s-au întors acasă.
Aceștia au fost înaintați în grad și au fost recompensați cu Emblema de onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență
Pompierii români s-au întors acasă după ce timp de 8 zile au participat la misiunile pentru stingerea incendiilor din Grecia, eforturile lor fiind apreciate atât de autorități, cât și de populație.
Felicitări dragi colegi și bine ați revenit acasă !“, este mesajul postat pe pagina ISU Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.