FOTO. Rezistența Făgăraș- Bike Fest, un adevărat succes

Cea de-a doua ediție a festivalului motocicliștilor Rezistența Făgăraș –Bike Fest a fost un  adevărat succes! Asta declară toți cei care timp de trei zile au petrecut pe platoul de pe dealul Galațiului din Făgăraș.  Mii de motocicliști, dar și pasionații de motoare au avut parte de distracție din plin. Concursuri, foc de tabără, after party și cele mai așteptate momente -concertele susținute de formații  cunoscute și apreciate au creat clipe de neuitat pentru toți participanții, care au declarat  la final, pe pagina de facebook a organizatorului că vor reveni și anul viitor în orașul nostru.

2021 REZISTENTA FAGARAS 071„Târgoviște va reveni si la anul.  Felicitări organizatorilor și tuturor celor prezenți.“

„Rulotele vor reveni!“

„ Bravo băieți pentru această ediție, bine organizat, totul curat, trupe de excepție, ne-am simțit minunat ! Vom reveni și la celelalte ediții…“

„ A fost de nota 100. Ne vedem si la anu’“

„ Felicitări, a fost minunat, placut, curățenie, muzică bună, bine organizat. Cu siguranță o să ne mai vedem.“

Organizatorii vor să facă tradiție din acest festival și spun că speră ca an de an, Făgărașul să devină punct de întâlnire al motocicliștilor, în cadrul acestui festival.

Vă mulțumim, oameni faini! Ați fost minunați!  Mulțumim fiecărui sponsor, mulțumim colaboratorilor, mulțumim echipei și bineînțeles, mulțumim trupelor din line-up.  Rock ON!“, au scris organizatorii pe pagina Asociației Rezistența Făgăraș.

Foto: Florin Benția, Remus Ștefan

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.