Au fost afișate rezultatele la Bacalaureat

Rezultatele la Bacalaureat 2021 au fost publicate luni pe site-ul dedicat al Ministerului Educației, bacalaureat.edu.ro, absolvenții aflând notele pe care le-au obținut după susținerea probelor la BAC 2021. Numele candidaților sunt anonimizate, la fel ca anul trecut. Absolvenții de liceu nemulțumiți de notele primite pot depune contestații, iar rezultatele finale la Bacalaureat vor fi afișate vineri, 9 iulie.

Colegiul Național „Radu Negru“, ca de obicei, se află pe primul loc în ceea ce privește promovabilitatea.( 95, 6%) Din cei 137 de absolvenți care au susținut Bacalaureatul, 131 au reușit. Cea mai mare medie de la acest colegiu este de 9,81.

La Colegiul „Doamna Stanca“ s-au înscris la Bacalaureat 100 de elevi, dar s-au prezentat la examene 98. 59 au reușit să treacă cu bine peste acest examen important din viața lor, promovabilitatea fiind de 60,2%. Cea mai mare medie înregistrată la această instituție de învățământ este de 9,47.

La Liceul  „Aurel Vijoli“ s-au înscris la Bacalaureat 23 de absolvenți, însă prezenți la examen au fost doar 18. Din acești 4 au reușit să obțină note de promovabilitate.

La Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea“ s-au înscris la examenul maturității 50 de absolvenți, dar prezenți la BAC au fost 42. Din aceștia, doar  8 au trecut cu bine peste acest examen.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.