Explozie provocată de o acumulare de gaze într – un apartament din Făgăraș

Explozie în această seară intr-un apartament de pe strada Vlad Țepeș din Făgăraș din cauza acumulării de gaze. Proprietarii, soț și soție, au ajuns la spital cu arsuri. Este vorba de o femeie de 45 de ani care a suferit arsuri de gradul 2, pe față, scalp, mâini și picioare și de un bărbat de 51 de ani care a ajuns de asemenea la spital cu arsuri pe 10% din suprafața corpului, respectiv pe scalp, față, palme. Cei doi sunt stabili și au fost transferați la chirurgie plastică, la Brașov, ne-a declarat managerul Spitalului din Făgăraș, dr. Mihaela Pandrea.

Din primele informații, deflagrația nu a afectat structură de rezistenta a blocului, însă apartamentul unde s – a produs explozia, a fost avariat.

IMG_20201027_203404 La fata locului au ajuns și reprezentanții distribuitorului de gaz pentru a face verificări și care au oprit alimentarea cu gaze a imobilului. În tot acest timp, oamenii din bloc au fost evacuați, potrivit reprezentantului Compartimentului de Protecție Civilă, Viorel Harabagiu.

Vom reveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.