Video. Momentul în care polițiștii și jandarmii încearcă să-l prindă pe bărbatul din Recea

Un martor al incidentului produs în această seară la Recea, a filmat momentul dinainte ca bărbatul să fugă de oamenii legii spre Făgăraș.  Reamintim că bărbatul de aproximativ 50 de ani și-ar fi incendiat casa, după care la sosirea oamenilor legii a încercat să scape de aceștia, la volanul mașinii. Din video se poate observa că au fost trase și focuri de armă în roțile autovehiculului și au fost folosite și gaze lacrimogene. Nimic din toate acestea nu l-au împiedicat pe bărbat să pornească în trombă prin curtea locuinței, printre oameni, autospeciale ale pompierilor și să se îndrepte spre Făgăraș, urmat de polițiști și jandarmi. Localnicul a fost oprit și încătușat la o benzinărie în Făgăraș.

Potrivit purt. de cuv. al ISU Brașov a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 30 mp și a fst deteriorat pe toată suprafața casei( aproximativ 150 mp). Potrivit sursei citate, se pare că este vorba de o acțiune intenționată a proprietarului case.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la izbucnirea unui incendiu la o locuință situata pe raza loc. Recea. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, pompieri și jandarmi. La momentul sosirii la fața locului a forțelor de ordine, proprietarul locuinței s-ar fi urcat în autovehiculul din curte și fără a respecta indicațiile echipajelor de poliție și jandarmi, a părăsit domiciliul cu autovehiculul. S-a procedat la urmărirea autovehiculului de către forțele participante la intervenție cu autospecialele din dotare, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune și a fost oprit pe raza mun. Făgăraș de către echipajele de poliție. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Făgăraș pentru efectuarea de cercetări.“, ne-a declarat Nadia Olaru, purt. de cuv. al IPJ Brașov.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.