Femeia din Părău a fost găsită

foto: facebook

Update

Femeia de 38 de ani din Părău, dispărută în această dimineață, în Brașov, a fost găsită în Codlea de către un taximetrist. Acesta a dus-o la politie.

 

Stire initiala

O femeie de 38 de ani din localitatea Părău este căutată de familie după ce a fost externată din Spitalul Județean Brașov, azi-dimineață.

Membrii familiei sale spun că femeia a ajuns azi-noapte la spitalul din Brașov iar de dimineață, fiul ei a sunat la spital să afle informații despre starea mamei. Vestea că femeia a fost externată de dimineață i-a pus în alertă pe membrii familiei, mai ales că femeia nu cunoaște Brașovul și are probleme psihice.

A fost externată de la spitalul Județean Brașov , nu cunoaște orașul și are probleme psihice. Va rugam dacă o vedeți, sa ne contactați la nr. :0756724433 și +40763198566“, potrivit postării făcută de familie.

Daniela Dan are 38 de ani, nu are bani la ea, dar nici un act de identitate. Potrivit familiei, femeia este îmbrăcată în negru.

De dispariției femeii a fost anunțată și Poliția.

„La data de 10.08.2019, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au fost sesizați prin numărul unic de urgență 112 despre faptul că, în dimineața zilei de 10 august 2019, în jurul orelor 09.00, numita DAN DANIELA, în vârstă de 38 ani, din localitatea Părău,jud. Brașov a părăsit Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.
Persoana are asupra sa documentele de identitate și nu cunoaște municipiul Brașov.
La momentul dispariției era îmbrăcată cu pantaloni de culoare negru, tricou de culoare negru și avea într-o plasă, un hanorac de culoare alb.

SEMNALMENTE :
Înălțime – 1.80 m
Greutate – 90-95 kg
Constituție – corpolentă
Păr- brunet, ușor roșcat
Ochii – albaștri

Persoanele, care pot oferi detalii utile în depistarea acesteia, sunt rugate să informeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență.“, potrivit IPJ Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.