Distracție și adrenalină pe lacul Cetății Făgăraș. 18 echipe se întrec la concursul de canotci

Distracție multă astăzi pe lacul Cetății Făgăraș. Concursul de canotci, organizat pentru al doilea an consecutiv, în orașul nostru a adunat și mai mulți concurenți, dar și mai mulți susținători. Competiția, organizată în cadrul ArtFestin Făgăraș 2019, de Ivan Patzaichin și Descoperă Rowmania, a adunat la linia de start, 18 echipe de făgărășeni, dornici de distracție și de adrenalină. 

Dacă anul trecut la prima ediție s-au înscris doar 10 echipe, anul acesta numărul concurenților aproape că s-a dublat.

 

Este al doilea an și e un loc superb unde vin cu mare drag și plăcere. E o bucurie să vâslești pe canalul cetății alături de  atâția oameni frumoși. E mult mai multă lume, sunt foarte multe echipe. Va fi un spectacol. Nu neapărat concurs, competiție, important e să fie spectacol. Avem și acest atelier de construit bărci pentru copii. Învață cum se face, învață să lucreze în echipă“, ne-a spus Ivan Patzaichin.

 

 

Este a doua ediție a Festivalului ArtFestin și timpul ține cu noi, cu toate că se anunțau ploi, după cum vedem Dumnezeu ține cu noi. Astăzi participă la acest eveniment foarte multă lume, ceea ce mă bucură, văd și foarte mulți copii. S-au înscris foarte multe echipe în concurs și după cum știți, cea care câștigă, va participa la Festivalul organizat tot de Ivan Patzaichin la Tulcea. Și anul trecut, echipa care a câștigat locul întâi a participat la Tulcea. După câte știu eu, a luat locul doi sau trei iar pentru Făgăraș și pentru făgărășeni este un eveniment foarte important și văd că este pe placul lor“, ne-a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

18 echipe printre care și de la Pompieri, Jandarmerie, Centrul de Instruire pentru Infanterie și Vânători de Munte, Centrul Național de Instruire Întrunită Getca Cincu, Primărie, CSM Făgăraș, dar și alți făgărășeni, alături de prieteni sau familie s-au înscris în concurs.

Desigur suntem pregătiți având în vedere că am participat și la prima ediție, de anul trecut și am obținut locul 2. A fost o surpriză într-adevăr pentru noi și am hotărât să participăm și de data aceasta și nu neapărat pentru partea de concurs, ci pentru partea de agrement și partea de relaxare care ne-o oferă acest concurs“, ne-a spus Radu Nan, locțiitorul comandantului la Detașamentul de Pompieri Făgăraș.

 

 

Este a doua ediție a concursului de canotci la Făgăraș, ne bucurăm și participăm și noi. Suntem parte din comunitatea făgărășeană și așteptăm cu interes și cea de-a treia ediție. Așa cum am spus și data trecută, scopul nostru este să ne simțim bine, să promovăm mișcarea“, ne-a spus mr. Ovidiu Roșca,  comandantul Detașamentului de Jandarmi Făgăraș.

Suntem pentru prima dată, reprezentăm Cincu astăzi la competiție. Am avut un antrenament destul de greu, dar sperăm măcar la o calificare în semifinale. Eu nu am mai practicat acest sport, dar am colegi care știu despre ce e vorba și astăzi am pus în practică toate noțiunile teoretice pe care ni le-au prezentat“, ne-a spus Iuliana Negură, din cadrul Centrului Național de Instruire Întrunită Getica.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.