S-au închis listele: 4 candidaţi în cursa pentru funcţia de primar al comunei Şinca Nouă

Patru partide politice şi-au desemnat candidaţi în cursa pentru postul de primar al comunei, post ce a rămas vacant anul trecut, după ce Dumitru Flucuş (PNL) a devenit deputat.
Conform reprezentantului Autorităţii Electorale Permanente (AEP) Braşov, Claudiu Petra , au fost depuse şi validate candidaturile depuse de USR, PNL, ADN şi PSD. „Toate candidaturile au rămas toate definitive nefiind contestate”, a explicat reprezentantul AEP, pentru bzb.ro.
Astfel, din partea PNL, pe buletinele de vot de la alegerile din 27 iunie se va regăsi Adrian Ciocan, care, în anul 2008 a fost desemnat viceprimar al comunei. „În anul 2008, din ce ştiu, am fost cel mai tânăr viceprimar din România”, a declarat Ciocan în momentul în care şi-a lansat candidatura.
Candidatul PSD este George Turcea, în vârstă de 34 de ani. De altfel, atunci când l-au prezentat, social-democraţii au spus că la alegerile locale merg pe mâna unui tânăr.
USR PLUS îl va arunca în cursă pe Ioan Chiujdea, patron al unei pizzerii şi a unui magazin alimentar din comună.
Cel de-al 4-lea candidat este Cârstea Pavel Adrian, din partea ADN, care nu a fost anunţat public.
Din 12 iunie va începe campania electorală, care se va încheia în 26 iunie, la ora 7:00. În 27 iunie, cetăţenii vor fi aşteptaţi la vot pentru alegerile locale parţiale, în urma cărora Şinca Nouă îşi va alege un nou primar.
Conform datelor Autorităţii Electorale Permanente, în 27 iunie, la urne sunt aşteptaţi 1.279 de alegători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.