Prefectura Braşov: Încep controalele de Paşti

Prefectul judeţului Braşov, Mihai Cătălin Văsii, şi subprefectul Codruţ Bucur au prezidat miercuri şedinţa Colegiului Prefectural, desfăşurată în sistem mixt (prezenţă faţă în faţă şi videoconferinţă). Principalul punct de pe ordinea de zi a  fost prezentat şi aprobat Programul pentru asigurarea ordinii, liniştii publice şi protecţia stării de sănătate a populaţiei în perioada premergătoare şi în timpul Sărbătorilor pascale. Ca şi în 2020, şi anul acesta se va acorda atenţie respectării măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului în pieţe, magazine, supermarketuri, malluri, dar şi în biserici.
De asemenea, poliţiştii rutieri vor sta mai mult pe teren, pentru a preveni accidentele. Totodată, forţele de ordine vor fi prezente la biserici, dar şi pe traseele montane adiacente staţiunilor.
Totodată, în perioada următoare sunt programate controale la unităţile de cazare, având ca tematică principală verificarea modului în care sunt respectate regulile referitoare la stingerea incendiilor.
Nu în ultimul rând, echipe mixte vor verifica dacă sunt respectate condiţiile de desfacere a produselor agroalimentare.
Tot în planul aprobat în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, sunt prevăzute măsuri pentru asigurarea asistenţei medicale permanente de urgenţă în municipiul Braşov şi în centrele de permanenţă organizate în localităţile judeţului.

sursa< bzb.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.