Fotbalist făgărășean, convocat la lotul național U17

ACS Kids Tâmpa Brașov continuă tradiția de a trimite jucători pentru loturile naționale de juniori ale României. Astfel, Alexandru Mihăilă și făgărașeanul Andrei Moldovan au fost convocați la lotul național U17, ce va efectua un stagiu de pregătire la Miercurea Ciuc în perioada 25 – 28 aprilie. Cei doi, născuți în anul 2004, sunt titulari la echipa de seniori a clubului, care evoluează în Liga a 3-a.

„Mă bucur foarte mult pentru Alex și Andrei. Sunt doi tineri modești, dar cu o ambiție foarte mare de a reuși. Ei sunt titluari la seniori și au crescut de la meci la meci, iar acest lucru nu putea rămâne neobservat. Le urez succes la prima lor convocare și sper să devină o prezență constantă la echipele naționale de juniori. Ne menținem trend-ul de a da constant jucători la «naționalele» României și asta demonstrează încă o dată că ACS Kids Tâmpa Brașov este un proiect serios, bine pus la punct, cu oamenii potriviți și care are toate șansele de a reuși”, a declarat managerul general al clubului, Nicu Văduva.

Andrei Moldovan este în prezent elev al Colegiului National,, Radu Negru” iar pasiunea pentru fotbal o are încă de mic. Debutul în fotbal a fost la Făgăraș, antrenat de Bogdan Dragoș și George Greavu. Talentul și ambiția l – au propulsat la echipa brașoveană ACS Kids Tâmpa Brașov unde de aproximativ 6 ani este titular. 

Sursa: acstampabrasov. ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.