Comăna, la un pas de carantinare. Primarul comunei- mesaj pentru cetățeni

În urmă cu puțin timp, primarul comunei Comăna, Viorel Grusea, a postat pe pagina de socializare un mesaj prin care îi informează pe cetățeni despre întâlnirea la care a luat parte alături de autoritățile județene și locale ale IPJ, IJJ. Scopul întâlnirii a fost acela de luarea măsurilor legale în cazul în care comuna va fi carantinată. Asta după ce incidența în Comăna a ajuns astăzi la 12,38 la mia de locuitori, respectiv 39 de persoane depistate pozitiv din 3151 cât numără comuna. De asemenea, primarul face apel la cetățeni să limiteze deplasările doar la stricta necesitate.

„Astăzi 06 04 2021,la sediul primăriei Comana, a avut loc o întâlnire între reprezentanții comunei, șef secție Politie rurală Hoghiz, șef post Politie Comana, reprezentant Inspectoratul Județean al Jandarmeriei și reprezentat grupare mobila a Jandarmeriei. Scopul acestei întâlniri a fost acela de a se lua toate măsurile legale ce se impun în comuna noastră, dacă se va lua decizia carantinării comunei de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgentă Brașov , din cauza  faptului ca in conformitate cu datele transmise de către DSP Brașov , incidența persoanelor depistate pozitiv cu Covid 19, este de 12,38 la mia de locuitori.
Dacă măsura carantinarii va fi luată , se vor institui filtre la toate intrările și ieșirile din comună. Vă rugam pe aceasta cale, sa vă limitați deplasările în comuna doar pentru stricata necesitate, procurare medicamente, aprovizionare alimente, îngrijire persoane( unde este cazul)îngrijire animale, lucrări agricole! Deplasarea în afara comunei se va face doar în baza declarației pe proprie răspundere sau de la angajator, justificată și întemeiată, purtarea măștii este obligatorie pe toată durata deplasării ! Vom publica prin toate mijloacele eventuala instituire a carantinarii comunei!
Pentru orice alte informații , va pun la dispoziție următoarele numere de telefon:
– 0745 354354. Primar Viorel Grusea
-0741 129 512. Viceprimar Roșală Flaviu Mihai
Am trecut prin multe greutăți împreună, vom trece și peste aceasta situație neplăcuta pentru noi toti!
Dumnezeu a fost, este și va fi alături de noi!“, este mesajul primarului, Viorel Grusea.

incidenta 6 aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.