Primăria Făgăraș a lansat licitația pentru incubatorul de afaceri

Primăria Făgăraș a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de elaborare a proiectului tehnic de execuție și asistenta tehnica din partea proiectantului , precum și execuția de lucrări, pentru pentru proiectul „Dezvoltare antreprenoriala prin înființare incubator de afaceri Făgăraș”.

Valoarea totală estimată este de 2.750.433,13 lei fără TVA, din care: 12,605.04 lei – elaborare proiect tehnic, 21.910,00 lei – asistenta tehnica din partea proiectantului, 2.715.918,09 lei – execuție lucrări. Termenul limită pentru încărcarea ofertelor în SICAP este 5 aprilie.

Proiectul se adresează atât persoanelor fizice care doresc să înfiinţeze o afacere nouă cât şi firmelor cu vechime mai mică de trei ani care desfăşoară activităţi din domeniul industriilor creative.
Consultanţa şi sprijinul oferit în cadrul incubatorului de afaceri se derulează într-un ciclu de trei ani care cuprinde: preincubare, incubare şi monitorizare post incubare. Proiectul prevede construirea, amenajarea şi dotarea spaţiilor incubatorului de afaceri în domeniul industriilor creative precum şi furnizarea de servicii de incubare pentru un număr minim de 16 societăţi comerciale.
Pe lânga IMM-urile nou înfiinţate în domeniile ce aparţin industriilor creative, printre beneficiarii Incubatorului de Afaceri Făgăraş se vor număra şi o serie de societăţi ce desfaşoară activităţi relevante pentru startup-urile din industrii creative, precum societăţi cu activităţi de consultanţă, formare, finanţare, investiţii, etc sau organizaţii profesionale din domeniu. Acestea vor putea utiliza facilităţile incubatorului pentru a livra servicii către IMM-urile aflate în rezidenţa sau către alte startup-uri din industriile creative“, declara  Gheorghe Sucaciu, primarul municipiului Făgăraș, la momentul semnării contractului de finanțare cu reprezentantul ADR Centru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.