Făgărășeanca a fost găsită fără viață

Update
Vin vești rele și din Germania, acolo unde o familie din Făgăraș își cauta mama de mai multe zile.  Femeia a fost găsită fără viata într – o pădure, potrivit rudelor, care au scris pe rețeaua de socializare.
Dumnezeu să o odihnească în pace!
Știre inițiala
O familie din Făgăraș își caută mama de mai multe zile! Femeia a dispărut în Germania, acolo unde se afla de câteva săptămâni, în vizită la copii. În ciuda nenumăratelor eforturi de a da de urma femeii, aceasta este de negăsit. Supărarea familiei din Făgăraș este cu atât mai mare, cu cât, susține aceasta, poliția din Germania nu le-a acordat sprijin în căutarea mamei lor.
Screenshot_20210205_175525 Veronica Ailenei a dispărut fără urmă din data de 30 ianuarie. Făgărășeanca se afla în Germania de la începutul lunii ianuarie, pentru a avea grijă de nepoțica sa. Femeia a plecat de acasă, în data de 30 ianuarie și de atunci nimeni nu știe nimic de ea. Copiii au încercat toate mijloacele pentru a o găsi: au căutată-o în toată zona, au anunțat poliția, au luat legătura inclusiv cu Poliția de Frontieră, cu Consulatul General Roman din Munchen, dar și cu Poliția din România, în cazul în care ar fi plecat spre țara noastră. Nu în ultimul rând, au făcut anunțuri pe rețeaua de socializare, pe grupurile românilor din Germania, dar și în România, au sunat la prieteni, cunoștințe din Făgăraș, însă fără succes. Familia este însă supărată pentru că susține că poliția din Germania nu le acordă sprijin în găsirea femeii. Acțiunile de căutare  au fost făcute doar de familie și de voluntari,. „Noi, ca familia, a trebuit să facem un grup de căutare pe jos, dar și cu mașina, pentru că poliția germană ne-a spus că nu este un caz grav iar ei au și alte lucruri mai importante de făcut. Practic ne-au zis: căutați voi și ne anunțai dacă găsiți ceva, ceea ce nu mi se pare normal, pentru că dacă un german s-ar fi pierdut la noi în țară, s-ar fi făcut mai mult decât atâta“, ne-as pus Lela Ailenei, nora femeii dispărute.
Familia făgărășencei speră ca totuși cineva să o fi văzut și să-i ajute cu informații, pentru ca mama să ajungă din nou acasă.
 „Veronica Ailenei a disparut în data de 30.01.2021. Când a plecat de acasa era îmbracata intr-o geaca verde inchis, cu pantaloni gri inchis de trening si incaltari negre. Este mama, bunica si sotie, si ne dorim sa o gasim cat mai repede cu putinta. Ne este frica sa nu se fi pierdut. Daca cineva are informatii va rugam sa ne contactati. Multumim. Locuim in zona Guglingen 74363
Ailenei Lacramioara : 015731617309
Gheorghe Ailenei : +49 157 31617310“, se arată în anunțul postat de nora făgărășencei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.