Strada Negoiu, recent modernizată, se deschide circulației

Cel mai important tronson al străzii Negoiu este redat, astăzi, circulației.

În jurul orei 17:30, va fi redat traficului primul tronson modernizat, de la intersecția cu Nicolae Bălcescu până la intersecția cu străzile Parcului și Câmpului Nou. Totodată, va fi permis accesul din străzile Câmpului Vechi și Iazul Morii.
 
„Având în vedere că am intrat în sezonul rece, nu sunt montate limitatoare de viteză. Îi rog pe șoferi să nu calce pedala de accelerație mai mult decât prevede legislația rutieră, să nu staționeze pe banda destinată bicicliștilor și să acorde prioritate pietonilor”, transmite primarul Gheorghe Sucaciu.
 
În cel mai scurt timp posibil, după finalizarea trotuarelor, va fi redat circulației și cel de-al doilea tronson al străzii Negoiu, de la intersecția cu străzile Parcului și Câmpului Nou până la intersecția cu strada Uniunii.
 
Odată cu reconstruirea părții carosabile a fost modernizată și rețeaua de iluminat public. De asemenea, a fost realizată infrastructura subterană pentru ca operatorii de telecom să mute cablurile de pe stâlpi. Acestea vor fi introduse treptat în subteran, tot atunci urmând să fie îndepărtați și vechii stâlpii de electricitate.
 
„Nu a fost posibil acum, deoarece investiția companiei Electrica este relativ recentă pe această stradă și legislația îi permite să intervină doar după o anumită perioadă. Când vor fi executate lucrările, carosabilul nu va fi afectat. Se va interveni doar pe trotuare și se va evita distrugerea lor, îndepărtarea și remontarea pavelelor permițând revenirea la starea inițială a acestora”, mai spun autoritățile locale.
Negoiu (1) Negoiu (5) Negoiu (6)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *