Salvatorul nu are niciodată liber, el este în slujba oamenilor neîncetat

Salvatorul nu are niciodată liber, el este în slujba oamenilor neîncetat! Un pompier din Victoria, aflat în timpul liber a intervenit prompt pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat aflat în stop cardio-respirator.

,, Astăzi, colegul nostru Plutonier major Valtizan Petre, subofițer operativ în cadrul Secției de Pompieri Victoria, aflat în timpul liber, a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unui bărbat aflat în stop cardio-respirator. O dată începute manevrele de resuscitare acestea au dat rezultate, astfel că la momentul ajungerii echipajului SMURD Făgăraș bărbatul avea puls și a fost transportat la spital.

Colegul nostru nu este la prima „ispravă” de acest gen. Aflat de asemenea în timpul liber în timp ce se îndrepta în interes personal spre Brașov, pe raza localității Perșani, a observat fum în dreptul unei locuințe. Nu a stat nicio secundă pe gânduri, a oprit mașina și a acționat pentru stingerea unui incendiu produs în urma fisurării unei țevi de gaz, reușind lichidarea incendiului până la sosirea echipajelor de la Făgăraș, incendiu ce începuse să se dezvolte la acoperisul imobilului.

Felicitări! Ne mândrim cu tine Petre!”, a scris reprezentanții ISU BRASOV, pe pagina de facebook.

One thought on “Salvatorul nu are niciodată liber, el este în slujba oamenilor neîncetat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.