Social-democrații brașoveni și-au stabilit candidații pentru Parlament. Roxana Mînzatu nu mai apare pe lista candidaților

PSD Braşov şi-a stabilit, ieri seară, candidaţii la alegerile parlamentare. Fostul prefect Marian Rasaliu, care a candidat şi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, va deschide lista candidaţilor PSD la Camera Deputaţilor. Locul al doilea este ocupat de Ana-Loredana Predescu, fostă preşedintă a PC Vâlcea, care la ultimele alegeri a candidat la un post de consilier în Sectorul 1 din Bucureşti pe listele PPU-sl.
La Senat, preşedintele organizaţiei judeţene, Marius Dunca, ocupă primul loc. Pe poziția a doua este un făgărășean, Marius Gheorghe Toanchină.
În mod surprinzător pentru toată lumea, Roxana Mînzatu, actual deputat PSD de Brașov, vicepreședinte la nivel național și fost ministru al Fondurilor Europene, nu mai apare pe lista candidaților social-democrați brașoveni pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Într-un clip video pe Facebook, Mînzatu explică de ce s-a retras și le mulțumește celor care au susținut-o. De fapt, retragerea ei nu e tocmai voită, ci în urma unor contre cu conducerea centrală a partidului despre cum ar putea contribui ea la reușita în alegeri, după cum singură mărturisește. De remarcat este loialitatea brașovencei față de partid, manifestat prin „#Rămân pesedistă”. De asemenea, nici medicul Florin Orțan,acutal senator PSD, nu se mai regăsește pe liste.

Lista PSD la Camera Deputaţilor
1. Rasaliu Marian-Iulian
2. Predescu Ana-Loredana
3. Pătraşcu Lucian
4. Popa Răzvan
5. Crivineanu Alexandra-Ioana
6. Guzun Alexandru
7. Barbu Gabriel
8. Vlaicu Luminiţa-Ioana
9. Cudrici Sorin-Răzvan
10. Răducanu Andrei
11. Potea Marius Valentin

Lista PSD la Senat
1. Dunca Marius-Alexandru
2. Toanchină Marius-Gheorghe
3. Henegar Ioana-Adriana
4. Dan Vasile-Bogdan
5. Alecu Ştefan

foto: bzb.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.