Accident de muncă la Făgăraș. ITM Brașov a intrat pe fir

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 04 septembrie 2020, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în cadrul unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Făgăraș, județul Brașov, a avut loc un accident de muncă.

    Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 29 ani, angajat al societății în cauză, aflându-se în timpul programului de lucru, în timp ce manevra un utilaj, a suferit leziuni la nivelul unuia dintre membrele superioare.  

    Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cu privire la aspectele constatate au fost informaţi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă Braşov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *