Un independent pentru comuna Părău

În cursa pentru funcția de primar al comunei Părău s-a înscris și un independent. Este vorba de Corneliu Grancea, în vârstă de 44 de ani. Candidatul a absolvit cursurile Colegiului Național „Radu Negru“ și cele ale Facultății de Drept, Universitatea „Spiru Haret“. De mai bine de 20 de ani își desfășoară activitatea în mediul privat iar prin prisma funcțiilor deținute de director sau coordonator unități comerciale, spune că a reușit întotdeauna să gestioneze situațiile foarte bine, dar și echipele cu care a lucrat. 

S-a înscris în această cursă fiind convins că și în comuna Părău oamenii pot să beneficieze de cele mai bune condiții de trai. Problemele locuitorilor comunei Părău sunt multe, însă Corneliu Grancea spune că pentru toate există rezolvare dacă există  și implicare.

cornel granceaAm depus și înregistrat candidatura mea pentru funcția de PRIMAR al Comunei PĂRĂU. Sper ca oamenii să mă susțină. Asta înseamnă că își doresc:

Să recâștigăm respectul autorităților locale față de cetățeni. Să realizăm canalizarea în cele două Veneții și să remediem problemele la canalizările existente. Să înființăm noi cabinete de medicină generală și stomatologie. Să reutilăm și să reamenajăm spațiile de joacă pentru copii. Să rezolvăm problema colectării deșeurilor menajere și a curățeniei în comună. Să rezolvăm problema drumurilor și a iluminatului public în special în Grid și cele două Veneții. Să avem în comună cel puțin două terenuri moderne unde cetățenii să poată face sport. Să creăm un brand cu produse tradiționale de origine animală și vegetală(inclusiv fructe de pădure) locale și spații destinate comercializării lor pe raza comunei(cu promovarea de rigoare). Să mediez conflictele existente și să încheiem procedurile de punere în posesie și eliberarea titlurilor de proprietate pentru terenurile agricole de pe toată raza comunei. Să îndeplinim un vis de generații întregi, adică să obținem pentru Primărie toate autorizațiile necesare pentru captarea și valorificarea izvoarelor de apă (în maxim 1-2 ani) de la Băile Veneția și Grid, și, împreună să începem reclădirea și promovarea lor. Să creăm noi locuri de muncă prin folosirea firmelor locale la lucrările publice și angajarea cu prioritate a localnicilor. Normal, vă întrebați cu ce bani facem toate astea? Simplu,din fondurile primăriei și din proiecte europene(nu trebuie să ne fie frică să aplicăm pentru bani europeni nerambursabili)“, a scris Corneliu Grancea pe rețeaua de socializare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.