Un proiect important: extinderea rețelei de gaz

Primăria Lisa are mai multe investiții în desfășurare, unele în curs de finalizare în această perioadă. Se lucrează la finalizarea asfaltării unor drumuri din intravilanul localităților. Însă cel mai important proiect, pe care primarul Gheorghe Moga vrea să-l realizeze este cel de extindere a rețelelor de .gaz.

Am reușit și am dat drumul la gazul metan în Pojorta și o parte din Lisa. Mai departe, vreau să fie prima investiție majoră, cea de extindere în Lisa și Breaza“, ne-a spus Gheorghe Moga, primarul comunei Lisa.

Primăria Lisa a derulat în ultima perioada proiecte finanțate prin PNDL 2, care în prezent sunt în diferite stadii de implementare. Este vorba de „Modernizare drum comunal DC 75A în comuna Lisa, județul Brașov“, în valoare de 4.523.208 lei, „Modernizare drumuri de interes local în comuna Lisa, județul Brașov“, în valoare de 4.984.604 lei, „Reabilitare pod peste Valea Lisei la Ciocea, comuna Lisa, județul Brașov“, în valoare de 534.856, lei, „Realizare pod peste pârâul Breaza, comunei Lisa, județul Brașov“, în valoare de 1.336.550 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *