Făgărășenii nu vor putea participa la ședința de Consiliu Local din curtea Cetății Făgărașului

Făgărășenii erau așteptați astăzi, de la ora 16.00 să ia parte la ședința Consiliului Local, care a fost programată să se desfășoare în curtea Cetății Făgăraș, cu respectarea măsurilor de prevenție, în contextul epidemiologic actual. Astăzi, însă primarul Făgărașului a postat un mesaj pe rețeaua de socializare, prin care îi informează pe făgărășeni că nu pot participa la această ședință, în urma sesizărilor făcute la Prefectura Brașov.

„Dragi făgărășeni, cu regret vă anunț că NU veți putea participa la ședința Consiliului Local care are loc în curtea Cetății Făgăraș, astăzi, de la ora 16.00, la care v-am invitat zilele trecute. Instituția Prefectului Brașov ne-a înștiințat, în această dimineață, că nu putem permite participarea a 200 de persoane, invocând contextul epidemiologic actual și numărul în creștere de cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la nivelul județului.

Hotărârea autorităților județene a fost luată în urma sesizărilor făcute la Prefectură de către consilierul local PNL Alexandru Mazilu și la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență de către consilierii locali PNL Iulian Lascu, Dan Gavrilă și Adina Dobrea.

Voi respecta decizia, așa cum respect toate legile statului. Dar, dacă au ales să dea bir cu fugiții, îi aduc eu la dumneavoastră. Ședința de astăzi va avea loc la aceeași oră, în același loc, și va fi transmisă în direct pe această pagină de Facebook și pe pagina Primăriei Făgăraș. Trebuie să știți ce se întâmplă cu banii dumneavoastră și cum mi-am propus ca municipiul să fie modernizat, astfel încât să aibă o șansă reală de dezvoltare.

Sper ca aleșii cărora le-ați încredințat voturile, cu speranța că vor munci în beneficiul dumneavoastră, nu vor împiedica și desfășurarea viitoarelor evenimentelor culturale care vor avea loc în curtea Cetății Făgăraș.

Ne vedem la ora 16.00!“, este mesajul postat de Gheorghe Sucaciu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.