Pe urmele unui șofer care a vrut să se facă nevăzut la vederea echipajului de poliție

Agenții din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au pornit, duminică, 7 iunie, pe urmele unui șofer care a vrut să se facă nevăzut la vederea echipajului.
În fapt, văzând echipajul, bărbatul în vârstă de 27 ani, care conducea un autoturism pe raza localității Ucea, din județul Brașov, și-a schimbat direcția de deplasare, intenționând să se sustragă controlului.

„Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în cauză, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, iar în scurt timp au reușit oprirea acestuia. Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ca urmare a unor abateri anterioare la regimul rutier. La testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,08 mg/l alcool pur. În continuarea cercetărilor, s-a stabilit faptul că autoturismul aparține unei rude a tânărului și a fost luat fără acordul proprietarului din curtea imobilului de domiciliu”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina Maria Ivan.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.