Pensionarii care încasează drepturile bănești prin intermediul Poștei Române vor intra în posesia banilor înaintea sărbătorilor pascale

Poşta Română face demersuri pentru ca pensiile să ajungă mai repede la beneficiari, astfel încât toată lumea să aibă bani în casă înaintea sărbătorilor pascale.

„Nu doar că ajung toate pensiile la timp, ajung începând cu data de 1 aprilie. Calendarul normal de distribuire a prestaţiilor sociale, a pensiilor, este 1–15 aprilie. Noi, împreună cu colegii mei, pentru că ei sunt de fapt eroii acestei situaţii, poştaşii, factorii poştali, vom încerca să facem toate demersurile necesare pentru a ajunge chiar mai repede decât calendarul normal. Facem absolut tot ce ne stă în putere ca să ajungă banii cât mai repede la toţi pensionarii, să aibă toată lumea bani în casă înainte de sărbătorile pascale. Noi încercăm să facem o surpriză pensionarilor şi încercăm să venim cât mai repede la uşa fiecărui pensionar”, a spus Horia Grigorescu.

Pe de altă parte, Grigorescu recomandă pensionarilor să păstreze distanţa de 1,5-2 metri faţă de factorul poştal și să folosească pixuri proprii în momentul în care semnează taloanele de pensii.

Și ministrul Muncii, Violeta Alexandru dă asigurări că nu vor fi probleme cu distribuirea pensiilor.

„Pensiile vor veni la timp şi pe perioada de criză, am observat că mulţi oameni au luat decizia de a muta pensia pe card. Sunt în contact permanent cu directorul Poştei Române, nu vor fi întârzieri”, a spus ministrul muncii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.