Scenetă anti-bullying jucată de tinerii Asociației „Doamna Maria Brâncoveanu“

Tinerii Asociației Doamna Maria Brâncoveanu au compus și pus în scenă un episod din viața unui copil hărțuit în școală. Scopul lor a fost de a atrage atenția asupra acestui fenomen dificil din școli, de a-i încuraja pe copii să nu accepte abuzurile din partea colegilor, dar și de a-i conștientiza pe părinți asupra importanței existențiale a sprijinului lor.

Acțiunea lor face parte din proiectul „Împreună suntem o Familie puternică”, implementat de Biserica Brâncoveanu din Făgăraș, care are ca obiectiv întărirea relațiilor dintre părinți și copii, dar și sprijinirea familiilor aflate în dificultate.

Tinerii au interpretat până acum sceneta în fața copiilor de la Clubul copiilor brâncoveni și a părinților lor, precum și în două clase din Colegiul Național Radu Negru. Pe lângă vizionarea piesei, copiii au fost implicați și în diverse activități interactive.

Sceneta „Puterea familiei” a fost compusă de Cezara Grozavu, Nicoleta Strugari și Eliza Dodea, iar din distribuție fac parte: Eliza Dodea, Alex Trif, Maria Streza, Cristina Budina, Sebastian Cimpoer, Darius Constantinescu, Cezara Grozavu și Andrei Streza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.