Amplă acțiune de căutare după ce doi copii au fost dați dispăruți. Unul a fost găsit decedat

În data de 12 ianuarie a.c. in jurul orei 18,00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au fost sesizati cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani din satul Bogata Olteana, com. Hoghiz, jud. Brasov au plecat în sat la joacă și nu au mai revenit.
Echipe operative formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov-Secția 6 Poliție Rurală Hoghiz, Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Ordine Publică,Poliția Mun. Făgăraș, Secția 3 Politie Rurala Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Brașov, jandarmi din Grupării Mobile de Jandarmi Brașov și din cadrul IJJ Brașov si echipaje SMURD, precum și voluntari
s-au format in echipe si au desfasurat activitati de cautare pe raza localitatii Bogata, a localitatilor invecinate, precum si pe cursurile de apa a raului Bogata si a raului Olt.
In jurul orelor 22.00, unul dintre cei doi minori a fost gasit in albia raului Olt.
În continuare se efectueaza verificari si investigatii in vederea identificarii celui de-al doilea minor, ne-a informat purt. de cuv. al IPJ Brașov, Alina Ivan.

Update

La solicitarea IPJ a participat si ISU Brasov la actiunea de cautare a celor doi copii de azi -noapte. Totodata, pe langă fortele MAI, au participat si membri de la Asociatia 4×4 Rescue. Azi -noapte a fost gasit unul dintre copii pe malul râului Olt de catre pompierii care au participat la cautări. Copilul a fost resuscitat de catre personalul medical, dar din pacate nu a răspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarat decedat. In aceasta dimineata s-au reluat cautarile. La actiunea de cautare participa si 4 scafandri de la ISU Brasov.“, ne-a transmis purt. de cuv. al ISU Brașov.

foto- video:ISU Brașov

Un comentariu la „Amplă acțiune de căutare după ce doi copii au fost dați dispăruți. Unul a fost găsit decedat

  • ianuarie 13, 2020 la 9:44 am
    Permalink

    Nu a fot gasit de pompier. A fost gasit de voluntarii adica de sateni!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.