O sală de sport mai sigură și cu mai multe locuri pentru spectatori

Sala de sport a Colegiului Național „Radu Negru” este modernizată cu bani din bugetul local. Lucrările sunt în plină desfășurare, profitând-se de vacanța elevilor și pauza competițională a Clubului Sportiv Municipal Făgăraș, anunță reprezentanții Primăriei Făgăraș. 

Capacitatea tribunei va fi mărită la peste 350 de locuri, prin montarea mai multor bănci. Totodată, vor fi amenajate locuri pentru persoanele cu dizabilități – inexistente în prezent – și un spațiu pentru transmisiuni TV.

În plus, vor fi executate lucrări pentru siguranța cetățenilor în cazul unui incendiu: căile de acces vor fi redimensionate, vor fi montate sisteme pentru evacuarea fumului, se suplimentează numărul de hidranți, iar o parte dintre ușile existente vor fi înlocuite cu unele rezistente la foc (15 minute de flacără continuă).

De asemenea, va fi instalat un sistem „inteligent” cu senzori, care, în cazul declanșării unui incendiu, va acționa deschiderea ușilor și blocarea lor în această poziție, pentru facilitarea evacuării încăperii. Același sistem va acționa deschiderea ferestrelor, pentru a fi permisă evacuarea fumului.

Investiția din bugetul local are o valoare de 368.271,32 de lei (fără TVA). Spațiul va redeveni funcțional din 18 ianuarie 2020, iar lucrările prevăzute în proiect vor trebui finalizate până la sfârșitul lunii februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.