Iarna și-a intrat în drepturi și în Țara Făgărașului

Este iarnă în toată regula și în Țara Făgărașului. Așa cum au anunțat meteorologii, încă de vineri și o parte a județului Brașov a intrat sub cod galben de ninsori și viscol, valabil până duminică la ora 22.00. 

Zăpada mult așteptată, în special de copii, nu a întârziat să se aștearnă. Zăpada căzută nu a creat probleme deosebite în zona noastră, deși se circulă în condiții de iarnă. Utilajele de deszăpezire au fost pe teren toată noaptea și în continuare se intervine pe străzile și trotuarele din Făgăraș.

Echipa operativa pentru situatii meteo nefavorabile este mobilizata si in permanenta actualizata cu privire la ultimele avertizari INMH. Actionam concomitent pe toate strazile municipiului, dar avem in vedere si zonele pietonale. Totodata avertizam toti conducatorii auto sa conducă prudent si sa participe activ la buna desfasurare a operatiunilor de deszapezire, parcand pe cat posibil in afara zonelor de actiune a utilajelor SALCO.“, au transmis reprezentanții Salco Serv.

Și făgărășenii au ieșit în fața blocurilor sau în fața porților și au curățat trotuarele.

Pe Drumul Național 1, în zona noastră se circulă în condiții de iarnă. Totuși, șoferii spun că în zona Perșani- Șercaia drumul este acoperit de zăpadă și gheață.

The specified slider is trashed.

 

 

Un comentariu la „Iarna și-a intrat în drepturi și în Țara Făgărașului

  • decembrie 29, 2019 la 1:23 pm
    Permalink

    Abea astept sa ajung acasă ❄❄❤

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.