Vlăduța Lupău vine la Sâmbăta de Sus, în a treia zi de Crăciun

Îndrăgita interpretă de muzică populară Vlăduța Lupău, împreună cu Rapsozii Maramureșului, vine din nou în Țara Făgărașului. De data aceasta, interpreta va susține un spectacol la Căminul Cultural de la Sâmbăta de Sus. Evenimentul va avea loc în a treia zi de Crăciun.

A devenit deja tradiție, ca în Sâmbăta de Sus, de sărbătorile de iarnă, oamenii să aibă parte de un spectacol deosebit cu muzică și voie bună. Anul acesta, autoritățile au pregătit pentru data de 27 decembrie, de la ora 17.15, un eveniment unde invitați speciali sunt Vlăduța Lupău și Rapsozii Maramureșului. Spectacolul va începe cu prezentarea de dansuri populare ale trupei de dansuri din comună, iar de la ora 18.00, pe scena Căminului Cultural, Vlăduța Lupău îi va încânta pe toți cei prezenți la eveniment. Intrarea este liberă.

The specified slider is trashed.

 

One thought on “Vlăduța Lupău vine la Sâmbăta de Sus, în a treia zi de Crăciun

  • Ispas marioara
    decembrie 27, 2019 la 9:48 am
    Legătură permanentă

    Este cîntăreață de muzică populară preferată ! Ce frumos ca vine si la noi in zona !Pe langa ca este tare frumoasa si plăcută are si o voce deosebita. Ii doresc mult succes si sa o vedem mai mult la TV

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.