Foto-video. Un șofer s-a urcat cu TIR-ul pe sensul giratoriu de la intrarea în Făgăraș dinspre Brașov

Șoferul unui TIR a ajuns azi-noapte cu autocamionul, direct pe sensul giratoriu de la intrarea în Făgăraș dinspre Brașov, unde a rămas blocat. S-a întâmplat în jurul orei 24.00 iar martori ai incidentului ne-au trimis poze și video de la fața locului. Potrivit polițiștilor, șoferul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a intrat în balans și a escaladat sensul giratoriu.  În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale, fără victime.

The specified slider is trashed.

 

2 comentarii la „Foto-video. Un șofer s-a urcat cu TIR-ul pe sensul giratoriu de la intrarea în Făgăraș dinspre Brașov

 • decembrie 17, 2019 la 6:22 am
  Permalink

  Asta de sofer de cursa lunga pe tir….ia curba in linie dreapta!Era bine daca se intampla in sensul spre Sibiu,sa simta “locatarii de pe d-na Stanca urmarile refuzului categoric de a moderniza drumul.La cat mai multe evenimente asemanatoare,poate vor fii implicati si “consilierii” care nu vor Centura Fagarasului!

  Răspunde
 • decembrie 17, 2019 la 6:23 am
  Permalink

  Asta da sofer de cursa lunga pe tir….ia curba in linie dreapta!Era bine daca se intampla in sensul spre Sibiu,sa simta “locatarii de pe d-na Stanca urmarile refuzului categoric de a moderniza drumul.La cat mai multe evenimente asemanatoare,poate vor fii implicati si “consilierii” care nu vor Centura Fagarasului!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.