Polițiștii au început cercetările în cazul fântânii contaminate din Șona

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila- Postul de Poliție Mândra s-au sesizat din oficiu în cazul infectării apei din fântâna publică din localitatea Șona.

„Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila- Postul de Poliție Mândra s-au sesizat din oficiu relativ la săvârșirea infracțiunii de “infectare a apei”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 356 C.P. Din verificările preliminare s-a constatat existența unei substanțe, posibil ulei uzat de motor, în apa unei fântâni amplasată pe raza localității Șona. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă“, potrivit purt. de cuv. al IPJ Brașov.

Reamintim că ieri, pompierii făgărășeni au fost solicitați în localitatea Șona, după ce oamenii au constatat  că în fântâna publică din care luau apă, cineva a aruncat ulei ars. La fața locului s-au deplasat echipajele Detașamentului de Pompieri Făgărăș cu un echipaj SMURD și o autospecială și cu ajutorul motopompelor  au scos apa din fântână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.