Peste 400 de invitații epuizate la balul caritabil pentru dotarea secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Făgăraș

420 de persoane, din municipiile Brașov și Făgăraș, au rezervat sau achiziţionat invitaţii la balul caritabil organizat de Sergiana Grup, sub semnul Sfântului Andrei, exclusiv pentru dotarea secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Făgăraș.

Aproximativ 50 de locuri mai sunt disponibile, iar invitațiile pot fi ridicate de la biroul de informații din Policlinică, de luni până vineri, între orele 7.00 și 15.00, sau accesați pagina web www.sergianacenter.ro/bal-caritabil.

12 parteneri și 14 sponsori s-au alăturat evenimentului care se va desfășura pe 30 noiembrie 2019, începând cu ora 18.00, la Sergiana Center, în centrul civic din municipiul Brașov.

În funcție de numărul participanților, organizatorii vor pune la dispoziția acestora un mijloc de transport gratuit, dus-întors. Pentru mai multe informații apelați numerele de telefon: 0728 979 491 sau 0735 408 206.

Lucrările pentru mutarea și reabilitarea secției sunt în plină desfășurare, contractul are o valoare de 2 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din bugetul local al Municipiului Făgăraș.

The specified slider is trashed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *