Fără permis și cu poliția pe urme, a lovit trei autovehicule parcate regulamentar

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și ”distrugere din culpă”.

În fapt, la data de 04 noiembrie a.c., în jurul orei 00.40, în timp ce desfășurau activități de patrulare, supraveghere și control trafic rutier pe str. Mihai Viteazul din municipiul Făgăraș, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare.

Conducătorul auto a refuzat oprirea autovehiculului, continuându-și deplasarea, polițiștii procedând la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune.

Pe str. Republicii din municipiul Făgăraș, conducătorul autoutilitarei a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a acroșat trei autoturisme parcate regulamentar.

După producerea evenimentului rutier, cei trei ocupanți ai autoutilitarei au coborât și  au fugit în direcții diferite, reușind să se sustragă controlului.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoanele în cauză, și au stabilit faptul că autoutilitara a fost condusă de un tânăr, în vârstă de 29 ani, din localitatea Șercaia, jud. Brașov, care nu deține permis de conducere.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

 

The specified slider is trashed.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *