Podul de peste Olt de la Crihalma, tot mai aproape de forma finală

Lucrările la noul pod de peste Olt de la Crihalma se apropie de final și dacă vremea va ține cu constructorii, acesta va fi inaugurat până la sfârșitul anului. În cel mai rău caz, potrivit autorităților comunei Comăna, doar la primăvară va fi finalizat și de la sfârșitul acestui an, va fi deschis doar pentru pietoni. 

Podul de peste Olt dintre Crihalma şi Comăna de Jos a fost puternic afectat de inundaţiile din 13 – 14 martie 2018, când, arborii şi gunoaiele au format un „baraj” la picioarele acestuia, iar din cauza presiunii a fost afectată structura de rezistenţă, circulația rutieră fiind oprită pe acesta și a fost distrus definitiv de inundațiile de la începutul lunii iulie 2018. În luna octombrie a anului trecut au început lucrările la noul pod de peste Olt. Astăzi, constructorii au început montarea grinzilor din beton.

A ajutat Dumnezeu sa ajungem în acest stadiu, astăzi firma constructoare, cu ajutorul unei macarale care ridică pana la 500 tone, a trecut la montarea grinzilor de beton, lucrările merg bine și ușor, ușor podul prinde formă! Mulțumim încă odată , Consiliului Județean Brasov, președintelui Adrian Veștea, conducerii prefecturii Brasov și tuturor celor care au contribuit la finanțarea aceste lucrări atât de importante pentru comuna Comăna!“,  ne-a declarat Viorel Grusea, primarul comunei Comăna.

Lucrările sunt finanţate din fondul de urgenţă al Guvernului, iar proiectul este implementat de Compania Naţională de Investiţii.

Publicată de Viorel Grusea pe Marţi, 5 noiembrie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.