Făgărășenii, invitați la festivalul portului popular “Făgăraș, foaie de ceapă!”

Îndrăgitul festival al portului popular “Făgăraș, foaie de ceapă!” a ajuns la  a V-a ediție. În perioada 2-3 noiembrie, pe scena Casei de Cultură din Făgăraș vor urca artiști făgărășeni, ansambluri folclorice din zonă, dar și din România.
Intrarea se va face pe bază de invitație pe care o veți putea achiziționa de la secretariatul Casei de Cultură Făgăraș în perioada 28 – 31 octombrie 2019 între orele 09.00 și 17.00.

„Sâmbătă vom avea invitați speciali din Moldova. Ansamblul folcloric Lunca Moldovei va veni  pe scena Casei de Cultură, împreună cu Andreea Haisan, care este membră a ansamblului folcloric profesionist „Junii Sibiului”. Apoi, duminică, 3 noiembrie, vom avea mai mulți invitați speciali. De data aceasta vor urca pe scenă Diana Cârlig și Ionuț Blebea, pe care iubitorii de folclor îi îndrăgesc foarte tare pentru că ei realizează și o emisiune TV. De asemenea, pe scenă vor urca și dansatorii ansamblului „Mureșul” din Târgu Mureș împreună cu solistele Maria Neag, Marian Sântean Faghiura, Dorina Grad, Dorina Oprea și Leontina Pop. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Casei de Cultură Făgăraș, condusă de maestrul dirijor Alexandru Dodos.”, a declarat Diana Gribincea, directorul Casei de Cultură.

Proiectul este cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.