Bucate alese, muzică și voie bună, la „Festivalul Păstrăvului Făgărășean“, de la Lisa

Locuitorii Țării Făgărașului și nu numai, sunt invitați la cea de-a cincea ediție a Festivalului Păstrăvului Făgărășean. În perioada 27-28 iulie, sunt așteptați la Lisa, gazda acestui eveniment, toți cei care vor să guste din bucatele alese, preparate din păstrăv și nu numai. În plus, publicul prezent va avea parte de două zile de muzică și voie bună cu ansambluri și interpreți din Țara Făgărașului, capete de afiș fiind Lavinia Goste, Marius Zorilă și Ovidiu Homorodean.

 

Vor fi două zile de festival și ne vom putea bucura de produsele preparate din păstrăv. Asociația Păstrăvarului Făgărășean a venit cu inițiativa de a organiza acest festival. Noi i-am susținut și am accesat fonduri europene, prin POPAM. În cele două zile vor fi spectacole cu echipele de dansuri și interpreți din Țara Făgărașului  iar invitați speciali vor fi Lavinia Goste, Marius Zorilă și Ovidiu Homorodean.  De asemenea, va fi un foc de artificii duminică seara“, ne-a spus Gheorghe Moga, primarul comunei Lisa.

 

Organizatorii ne asigură că ne vor încânta cu  „showuri gastronomice cu bucătari celebri, gătind pentru dumneavoastră un delicios borș de pește“
Festivalul este organizat la a 5-a ediție la Lisa, pe platoul de lângă Școala Generală, în perioada 27-28 iulie 2019, in intervalul orar 14-22.

 

 

 

 

 

 

The specified slider is trashed.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.