Sprijin politic retras pentru cei trei consilieri locali PSD care au votat pentru modernizarea străzii Doamna Stanca

Trei consilieri locali PSD, Ion Bogdan, Anca Cârlan și Florin Alexandru au  rămas fără sprijin politic. Pe surse, decizia de a le retrage sprijinul a venit din partea președintelui organizației Făgăraș după ce, cei trei consilieri locali au votat la ultima ședință extraordinară de consiliu pentru modernizarea străzii Doamna Stanca. 

Membrii Comitetului Executiv Local Făgăraș au votat astăzi pentru retragerea sprijinului politic pentru consilierii locali Anca Cârlan, Ion Bogdan și Florin Alexandru. Totuși, decizia finală va fi luată la nivel de județ, în ședința Biroului  Permanent Județean PSD.

Reamintim că cei trei consilieri PSD, alături de alți 10 consilieri de la PNL, ALDE, FDGR, PER și Partida Romilor au votat în ultima ședință de consiliu local pentru alocarea primei tranșe de bani din creditul luat de Primăria Făgăraș pentru modernizarea străzii Doamna Stanca, ținând cont de posibilitatea ca această primă tranșă de bani să se piardă și să nu mai poată fi folosită.

Inițial, consilierii, prin vocea lui Ion Bogdan, au cerut o pauză înaintea votării, pentru ca la revenirea în sala de ședințe să ceară ca proiectul de hotărâre privind acest transfer să fie amânat, pe motivul absenței de la ședință a președintelui PSD Făgăraș, Ion Negrilă, dar și a celui ALDE, Cosmin Poparad. Fiind riscul ca această primă tranșă de bani să se piardă, dacă nu va fi trasă în termen, așa cum a explicat executivul, majoritatea consilierilor au decis ca acest proiect să nu fie amânat din cauza faptului că unii colegi nu sunt prezenți. Astfel, majoritatea, 13 din cei 14 prezenți au votat pentru ca această sumă de bani să fie folosită pentru reabilitarea la standarde a acestei străzi, poarta de intrare dinspre Sibiu în Municipiul Făgăraș.

De asemenea, tot pe surse, în ședința de azi a Comitetului Executiv Local PSD Făgăraș i-a fost retras sprijinul politic și consilierului județean Radu Mitric.

Contactat Ion Negrilă, președintele PSD Făgăraș nu a răspuns pentru un punct de vedere privind excluderea celor trei consilieri, membri marcanți în această organizație.

Revenim cu declarații oficiale.

Vezi știrea mai jos:

S-a decis: începe modernizarea străzii Doamna Stanca

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *