Inconștiența se repetă la o săptămână distanță. O fetiță este încurajată de părinți să hrănească un urs pe Transfăgărășan. (Video)

În urmă cu o săptămână, mai multe persoane, printre care și un copil au fost surprinse pe Transfăgărășan hrănind un urs. La o săptămână distanța, scena se repetă, diferă doar personajele iar gradul de inconștiență pare a fi și mai mare. În imagini se vede clar cum o fetiță se apropie periculos de mult de animalul sălbatic căruia îi dă de mâncare și cu care pare că vrea să se împrietenească. Mai mult, micuța este și încurajată de tatăl său, care o încurajează că ceea ce face e bine și că probabil, cu imaginile surprinse vor face vâlvă pe internet.

Salvamontiștii argeșeni atrag din nou atenția: „Vă rugăm sa nu acționați ca turiștii surprinși astăzi la Molivișu, nu mai hrăniți urșii și nu vă mai apropiați de ei!”

Cert este faptul că în ultimii ani apar tot mai multe cazuri în care oamenii dau dovadă de inconștiență și tratează animalele sălbatice întâlnite în drumețiile lor ca pe niște animale domestice. De foarte multe ori deznodământul nu e unul fericit și astfel de întâlniri se termină urât, cu oameni care ajung la spital sau alții care își pierd chiar și viața.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *