Poiana cu narcise din pădurea Vadului va fi deschisă din nou publicului larg duminică, 12 mai, când va fi organizat tradiționalul Festival al Narciselor. Anul acesta, evenimentul a fost inclus într-un proiect european și pe lângă spectacolul artistic de la scenă vor fi organizate un târg cu meșteșugari și obiecte artizanale tradiționale, precum și un atelier de creație pentru copii. Invitatul special la această ediție a festivalului este îndrăgitul interpret de muzică populară, Ionuț Fulea.

Anul aceasta, Festivalul Narciselor este organizat de Asociația PROCULT Mărgineni, în parteneriat cu Primăria Șercaia. Evenimentul, împreună cu un seminar pe teme de promovare turistică cu specialiști în turism din țară, este parte a proiectului:„Inițializarea traseelor turistice pe teritoriul GAL Răsăritul Țării Făgărașului, constituirea de trasee tematice, auto,pedestre, ecvestre si cicloturism, informarea turiștilor, și promovarea potențialului turistic al zonei” accesat de Asociația Procult Mărgineni.
Acest proiect este finanțat 100% din fonduri europene și sperăm să aducă plus valoare zonei, prin promovarea potențialului turistic, a frumuseților zonei și creșterea numărului de turiști. Evenimentul va include, pe lângă spectacole artistice la scenă, târg de produse tradiționale, atelier de creație pentru copii, meșteșugari și bineînțeles posibilitatea vizitării faimoasei poieni cu narcise!“, potrivit organizatorilor. 

[smartslider3 slider=1]

Festivitatea de deschidere începe la ora 11.00 iar de la ora 12.00 pe scena evenimentului vor urca Mioara Greavu, Mioara Marinca, Viorica Cerbu, Mariana Șandru, Ansamblul Folcloric Făgărașul, Ansamblul Junii Hârseniului, Trupa Hansel și Gretel și Ionuț Fulea.