Porți deschise la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“

De ieri au început înscrierile pentru clasa pregătitoare, prima etapă, care se va încheia în 22 martie. Până atunci, la şcolile de circumscripţie sunt aşteptaţi părinţii copiilor care împlinesc vârsta de 6 ani până la 31 august inclusiv. De asemenea, înscrişi în clasa pregătitoare vor fi şi copiii care împlinesc 6 ani între 1 septembrie – 31 decembrie 2019, doar dacă evaluarea psihosomatică atestă faptul că micuţii sunt pregătiţi pentru şcoală.

Astăzi, Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“ și-a deschis porțile pentru preșcolari și pentru părinții acestora, pentru a face cunoștință cu viața de școlar. Micuții au avut ocazia să învețe lucruri noi, prin joacă sau prin fel de fel de activități, alături de colegii lor mai mari din clasa a IV-a.

Țin să vă spun că deja am foarte mulți copii înscriși și asta cred că vine ca o răsplată a muncii mele, pentru că și acum am niște copii și părinți minunați și sunt convinsă că și cei care vor veni vor fi la fel de minunați. Odată cu organizarea Zilei Porților Deschise, ne dăm seama că se apropie finalul de ciclu, pe care l-am pornit acum cinci ani și va trebui să iau din toamnă alți bobocei și eu trebuie să fiu tot mereu tânără“, ne-a spus Elena Osalciuc, învățătoare la clasa a IV-a.

 

„Astăzi este organizată la noi în școală „Ziua Porților Deschise“ pentru preșcolarii de la grădinițele din Făgăraș. Aceștia au posibilitatea să lucreze împreună cu copiii de clasele a IV-a, să viziteze școala, să ia primul contact cu doamnele învățătoare care vor prelua clasa pregătitoare din toamnă. Părinții de asemenea, au fost invitați să participe și ei la aceste activități organizate de noi.“, ne-a spus prof. Iuliana Aldea, dir. Școlii Gimnaziale „Ovid Densușianu“.

Pentru anul școlar 2019-2020, Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“ a propus trei clase de pregătitoare iar la Școala Gimnazială nr.4, o clasă de pregătitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.