Sute de păsări și animale mici, într-o expoziție la Colegiul Național „Doamna Stanca“

Cea de-a treia ediție a  „Expoziției de păsări și animale mici“, expoziție organizată de Asociația crescătorilor de păsări și animale mici în rasă pură „Țara Făgărașului”, și-a deschis porțile de astăzi.  Evenimentul are loc în perioada 10 – 12 ianuarie 2020, la sala de sport a Colegiului Național „Doamna Stanca“.

Făgărășenii sunt așteptați timp de trei zile în sala de sport a Colegiului Național „Doamna Stanca“ pentru a admira sute de găini de rasă purtă, porumbei, iepuri, gâște de Toulouse, rațe Rouen, Cayuga, precum și curci de rasă.

 

„Expoziția este organizată de Asociația crescătorilor de păsări și animale mici în rasă pură Țara Făgărașului“. A ajuns la cea de-a treia ediție și avem în jur de 400 de exponate, dintre care 270 de găini de rasă, porumbei de rasă, 72 și 42 de iepurași. În momentul de față, ele se jurizează de către arbitrii competenți, pentru a face acest lucru, la păsări, iepuri și porumbei evident. Așteptăm cu încredere și nerăbdare titlurile de campioni, să vedem care e cea mai frumoasă găină, cel mai frumos iepuraș și cel mai frumos porumbel, după care mâine seară se vor decerna premiile câștigătorilor. Suntem în jur de 33 de membrii ai asociației care am expus și sperăm să ni se alăture în curând și alți crescători e animale în rasă pură din zona Țării Făgărașului. Am început de la un număr de 10 și iată că de la an la an ne înmulțim“, ne-a spus Adrian Ioan Trîmbițaș, presedintele Asociației crescătorilor de păsări și animale mici în rasă pură „Țara Făgărașului”.

Așadar, astăzi până la ora 18.00, sâmbătă, de la 08.00 până la 18.00 și duminică, de la 08.00 până la 14.00, făgărășenii sunt așteptați să treacă pragul acestei expoziții inedite.  Prețul unui bilet va fi 5 lei iar copiii vor avea intrarea gratuită.

Potrivit președintelui asociației, unele animale din cadrul expoziției sunt și de vânzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *