Peste 200 de tinere speranțe, în competiție la Făgăraș

Karate-ul făgărășean are mari speranțe în Țara Făgărașului. Sute de mici karatiști se pregătesc să devină în din ce în ce mai buni iar în acest sens, în orașul nostru a avut loc astăzi cea de-a doua ediție a competiției „Tinere Speranțe“. Competiția, organizată de CSM Karate -Do Făgăraș,  s-a desfășurat în sala de sport a Liceului Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea“.

În jur de 200 de sportivi din Țara Făgărașului, dar și din Brașov s-au întrecut în cadrul celei de-a doua ediții a competiției „Tinere Speranțe“. Din Țara Făgărașului au participat copii cu vârste cuprinse între 4 și 15 ani, de la secțiile de karate: CSM Făgăraș, antrenor Ioan Rîmbeț, CSM Făgăraș, antrenor Ionel Novac, CSM Făgăraș Gheorghe Țețu, CSS Făgăraș, antrenor Anne- Marie Luca, Clubul Azuma Dojo, antrenor Cătălin Răduleț, Viromet Victoria, antrenori Cristian Iosipescu și Iuliana Piticaș și Chimia Victoria, antrenor Cristian Iosipescu.

Din punctul meu de vedere, competiția a fost un real succes, în primul rând pentru cei mici, tinerele speranțe din Făgăraș. Au participat nouă cluburi în total, dintre care, trei cluburi din Brașov. Scopul competiției este cel de familiarizare a copiilor cu o competiție, pentru că mulți au fost pentru prima dată într-o competiție. A fost în primul rând o competiție în care nu contează rezultatul, ci participarea acestor copii, o competiție în care i-am văzut cu zâmbetul pe buze, fericiți. I-am urmărit pe cei mici care au avut pentru prima dată o medalie la gât și ne-a impresionat ca de fiecare dată, felul cum o admirau și erau atât de fericiți “, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor la CSM Făgăraș.

Un alt scop al competiției a fost descoperirea de noi talente în karate, continuarea unei tradiții de zeci de ani în acest sport și dezvoltarea mișcării sportive din orașul nostru. De asemenea, inițierea tinerilor arbitrii din Țara Făgărașului a fost un alt rol al acestei competiții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.