Record de titluri naționale pentru karatiștii făgărășeni

Făgărașul are din nou campioni naționali la karate! Sâmbătă, 11 mai, a avut loc la Brașov, Campionatul Național SKIF România, campionat care a reunit peste 300 de sportivi din toată țara. Karatiștii pregătiți de Ioan Rîmbeț, din cadrul CSM Făgăraș au obținut 22 de titluri naționale, dar și foarte multe medalii de argint și bronz.

Mândrie mare pentru clubul făgărășean. La competiția națională care a avut loc sâmbătă, în Sala Sporturilor din Brașov, karatiștii făgărășeni, din cadrul CSM Făgăraș au reușit să urce de 22 de ori pe locul cel mai înalt de pe podium, fiind un record de titluri naționale, la categoriile de kata, kata echipe, kumite, kumite echipe.

A fost o competiție la care au participat sportivi foarte bine pregătiți, din toate cluburile, o concurență mare și grea pe toate categoriile. Sportivii făgărășeni s-au prezentat foarte bine, drept dovadă că au avut o pregătire bună, reușind să obțină aceste rezultate notabile“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

Mândria este cu atât mai mare cu cât și cei 15 sportivi făgărășeni, selectați în lotul național pentru Campionatul Mondial din Cehia, au reușit cu toții să obțină locul întâi.

Evidențiez aici 15 sportivi care ne vor reprezenta la Campionatul Mondial, din luna iulie din Cehia, toți clasându-se pe locurile întâi, demonstrând astfel că își merită locul în lotul național. Evidențiez doi sportivi de la clubul nostru care au obținut trei titluri naționale. Este vorba de Olaru Ciprian, senior, 20 de ani și pe Măzăreanu Alexandru, senior, 26 de ani, un sportiv pe care l-am transferat anul trecut de la Clubul Bucium Brăilă.. Vreau să felicit colegii și de la celelalte cluburi și secții făgărășene cum ar fi: CSS Făgăraș, CSM Făgăraș- Novac Ionel, CSM Făgăraș – Țetu Gheorghe și Azuma Dojo- Răduleț Cătălin, care iarăși au obținut rezultate deosebite“, ne-a mai spus Ioan Rîmbeț.

Sâmbătă, karatiștii de la CSM Făgăraș vor participa la Tușnad, la o competiție de pregătire. Pe 1 iunie o să participe la Vâlcea, la o cupă și pe 22 iulie, la Cupa României, FRK, la Izvorani, la Complexul Olimpic. Acestea sunt câteva competiții de pregătire înaintea Campionatului Mondial din Cehia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.