Iarna și-a intrat din nou în drepturi

După zilele frumoase care ne duceau cu gândul la primăvară, iarna și-a intrat din nou în drepturi. A nins și a viscolit cu putere noaptea trecută, așa cum au preconizat și meteorologii. Și temperaturile în termometre au scăzut mult. La Făgăraș, potrivit ANM, în această dimineață, la ora 7.00, s-au înregistrat minus 18,2 grade Celsius iar la ora 8.00, termometrele indicau minus 17,7 grade Celsius.

Utilajele de deszăpezire au intervenit la Făgăraș toată noaptea.

Pentru îndepărtarea zăpezii, de pe străzile municipiului nostru, utilajele pentru deszăpezire acționează neîntrerupt de la ora 18.
Aceasta activitate va continua pe tot parcursul nopții, având in vedere avertizările meteorologice.
Preventiv împotriva înghețului se acționează cu doua tipuri de materiale antiderapante: clorura de calciu in forma lichida și clorura de sodiu in forma solida, cu precădere pe arterele principale (bulevarde, cai de acces spital, pompieri, politie) urmând a se continua atât pe arterele mai mici cât și pe trotuare.
Facem apel la spiritul civic al cetățenilor, astfel încât, sa evite parcarea neregulamentara a mașinilor și sa nu blocheze accesul utilajelor, sa-și îndepărteze stratul de zăpada de pe trotuarele din fata imobilelor, dar sa nu arunce zăpada pe carosabil.“, potrivit unei postări a reprezentanților societății Salco Serv, pe pagina de socializare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.