Nu a mai dat niciun semn de viață de o lună. Poștărița a sunat la 112

Pompierii făgărășeni au fost solicitați astăzi la o intervenție de deblocare în cartierul Negoiu. O făgărășeancă de aproximativ 80 de ani nu a mai dat niciun semn de viață, de aproape o lună, astfel că au fost solicitate echipele de intervenție.

Femeia, de 78 de ani, locuia singură și nu avea nici copii, nici rude apropiate care să o caute, potrivit vecinilor. Astfel că, poștărița și-a dat seama că ceva s-a întâmplat, când a văzut că că bătrânica nu își ridicase facturile din luna decembrie și nici nu răspundea la ușă. Din acest motiv a sunat la numărul de urgență 112.  La fața locului au ajuns echipele de intervenție ale pompierilor. Aceștia au spart ușa apartamentului situat la etajul al doilea și au găsit-o pe femeie decedată.

“O femeie in varsta de 78 ani din mun. Fagaras a fost gasita decedata in locuinta sa situata in cartierul Negoiu din municipiu. Postasul a fost cel care a alertat organele de politie, astazi, in jurul orelor 12.45. Medicul legist aflat la fata locului va decide eliberarea certificatului medical constatator al decesului, urmand ca Serviciul de Asistenta Sociala din cadrul Primariei mun. Fagaras sa se ocupe de inhumare.”, a precizat Alina Ivan de la IPJ BRAȘOV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.