Șoferul ambulanței implicate în accident, alcoolemie de 0,97mg/l alcool în aerul expirat

Update2

În data de 16.10.2018 in jurul orei 20.00 a avut loc un accident rutier pe DN 1, între Șercaia și Mândra. La km 223+100 m, șoferul unei ambulanțe a pierdut controlul volanului, s-a lovit de un parapet metalic, după care a intrat în șanțul din partea dreaptă a drumului. În urma impactului, asistenta și pacientul din ambulanță au suferit vătămări corporale, fiind transportați la spital de o altă ambulanță sosită la fața locului. La testarea conducătorului ambulanței din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,97 mg/l alcool în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru  conducere sub influenta alcoolului“, potrivit IPJ Brasov.
Pacientul a fost preluat din satul Vad, urmând să fie transportat la Spitalul din Făgăraș.
Șoferul a fost condus la Spitalul Județean Brașov pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Update 1

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brașov, în accident este implicată o ambulanță tip B, care apartine de SAJ. În urma accidentului au rezultat două victime: asistentul de pe Ambulanță și pacientul. Potrivit sursei citate, ambele persoane sunt conștiente. Asistenta este rănită și e suspectă de fractură la claviculă iar pacientul, un bărbat de 53 de ani a suferit un traumatism cranio- cerebral. La fața locului s-au deplasat un echipaj cu apă și spumă și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Făgăraș și două ambulanțe SAJ Brașov.

Stire inițială

Echipele de intervenție au fost solicitate în urmă cu puțin timp pe DN1, între Mândra și Șercaia, la un accident de circulație. Din primele informații se pare că este implicată o ambulanță, care a rupt parapetele și a ajuns în șanț, potrivit șoferilor din trafic.  Revenim cu informații oficiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *