Noi sensuri unice în Făgăraș

Noi sensuri unice pe câteva străzi din Făgăraș, pentru a fluidiza circulația și a realiza locuri de parcare, în jurul pieței agroalimentare. Aseară, în cadrul unei dezbateri publice, organizată la Casa de Cultură Făgăraș, s-a discutat despre aceste schimbări. Este vorba despre strada Vasile Alecsandri care va avea un singur sens de mers cu direcția dinspre Protopopiatul Ortodox spre DN1, până la intersecția cu aleea de la blocurile 4 și 5 de  pe Tăbăcari. Sensul unic  se modifică pe Iazul Morii cu direcția de deplasare dinspre blocurile 4 și 5 spre strada Nicolae Bălcescu.

Sens unic va fi și în spatele blocurilor 4 și 5 cu sensul de deplasare dinspre Vasile Alecsandri spre piața agroalimentară, până la blocul 54. (blocul de lângă poarta pieței agroalimentare).

Vom încerca să sistematizăm zona din jurul pieței, pentru că după cum vedeți sunt foarte multe autoturisme, iar acele străzi și aici vorbim de Vasile Alecsandri și Iazul Morii și zona de intrare și ieșire din piață de către Bulevard, sunt foarte aglomerate. Noi am încercat să găsim soluții în comisia de circulație, ca să descongestionăm zona și creăm mai multe parcări. După cum vedeți soluția găsită aproape în toate orașele, unde apar astfel de probleme, este ca pe carosabil să se creeze parcări pentru mașinile care s-au înmulțit în ultima perioadă, făcându-se sensuri unice“, ne-a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Tot în cartierul Vasile Alecsandri va fi restricționat traficul pe un singur sens de mers, cu sensul de deplasare dinspre strada Tăbăcari spre Școala Ovid Densușianu până la parcarea dintre blocurile 4 și 5, cu ieșire în strada Tăbăcari.

De asemenea, pe strada Stejarului se restricționează traficul rutier pe un singur sens de mers dinspre strada Teiului spre 1 Decembrie și pe George Coșbuc dinspre 1 Decembrie spre strada Teiului.

Sens unic va fi și în cartierul Tudor Vladimirescu între blocurile A,B și C, cu sensul de deplasare dinspre strada Azotului spre strada Tudor Vladimirescu, până la intersecția cu aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *