Mașină în șanț, pe DN1, între Perșani și Vlădeni

foto: Info Trafic Fagaras

Un alt eveniment rutier a avut loc în această dimineață pe DN1, între Vlădeni și Perșani. Potrivit șoferilor din trafic, o mașină a ajuns în șanț, pe sensul de mers Brașov- Făgăraș.

Reamintim că ieri alte trei accidente rutiere au avut loc pe DN1, în zona Perșani, unul din ele foarte grav, în care și-au pierdut viața doi bărbați. Polițiștii recomandă șoferilor să conducă cu prudență pe timp de ploaie.

„Vă reamintim că, pentru siguranța dumneavoastră, pe şosele, este necesar ca fiecare manevră în trafic să fie efectuată după o temeinică asigurare.

Dacă vizibilitatea în oglinzile autovehiculului este redusă din cauza stropilor de ploaie, folosirea luminilor de către ceilalţi conducători auto reduce riscul producerii unor accidente pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers. De aceea, recomandăm ca luminile de întâlnire să fie folosite și pe timpul zilei, pentru a fi mai vizibili.

Adaptați permanent viteza la condiţiile de drum!
Nu în ultimul rând, le recomandăm conducătorilor de vehicule pe două roţi să evite deplasările în acestă perioadă.“, spun polițiștii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.