Drumuri reabilitate la Beclean

Șantierul de lucrări s-a deschis și în comuna Beclean. Două drumuri de pământ, intens circulate, sunt reabilitate în aceste zile. Este vorba de Drumul Județean 109, drum de pământ, care face legătura din DN1 cu satele Luța și Ludișor. Lucrarea este realizată de Conisilul Județean Brașov.

Suntem pe Drumul Județean 109,  de la Beclean, din DN1- Luța- Ludișor. Aici, Consiliul Județean face reabilitarea acestui drum. Întreținerea lui se face anual, au apărut niște gropi, astfel încât se lucrează cu autogrederul, s-a pus și piatră, astfel încât drumul să fie practicabil. S-a lucrat și la acostamente, drumul fără șanț nu este un drum viabil, s-a făcut panta drumului, astfel încât apa să nu stea pe drum și să curgă pe șanț“, a spus primarul comunei Beclean, Claudiu Motrescu.

Potrivit reprezentaților Primăriei Beclean sunt șanse mari ca anul viitor acest drum să fie asfaltat. În luna martie, Consiliul Județean Brașov a încheiat un contract pentru realizarea expertizei tehnico- economice pentru modernizarea acestui drum.

De asemenea, un alt drum unde era nevoie de intervenție este drumul comunal care face legătura între Beclean și Hurez. Și aici, utilajele au intrat pentru a-l reabilita.

E o lucrare de întreținere a unui drum comunal care leagă satul Beclean de satul Hurez. E un drum intens circulat și periodic îl întreținem cu autogrederul, cu cilindrare, cu piatră de completat unde este nevoie“, ne-a mai spus Claudiu Motrescu, primarul comunei Beclean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *