Ce spun autoritățile despre negocierile cu Bosch

foto: SC CON-A SRL

“Începând cu data de 22 Martie 2017, pentru prima dată în perioada postdecembristă, Primăria Municipiului Făgăraș a fost implicată alături de alte orașe din România într-o competiție pentru un proiect major de investiții. Facem referire la o unitate de producție a companiei germane BSH.

Pe parcursul înaintării în proiect, Municipiul Făgăraș a ajuns în finală alături de Simeria, fiind ultimele două localități care s-au mobilizat exemplar să livreze informațiile și cerințele necesare investiției.

Zilele trecute a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia, autoritățile din Simeria au anunțat faptul că s-a luat decizia realizării investiției BSH în orașul hunedorean.

Prin faptul ca Municipiul Făgăraș a ajuns pe lista scurtă a unei potențiale investiții majore (peste 100 de milioane de Euro), denotă faptul că Țara Făgărașului a ajuns pe lista zonelor conforme pentru mari investiții.
Felicităm Simeria și urăm succes BSH!

Oficial, Primăria Municipiului Făgăraș așteaptă un comunicat din partea companiei germane BSH în care să fie anunțată decizia finală și motivația alegerii Simeriei în detrimentul Făgărașului. Avem promisiunea din partea delegației germane că până la mijlocul lunii aprilie, vom primi acest comunicat, iar după această perioadă, noi vom putea să inițiem alte demersuri, acțiuni și informări.

Dorim să evidențiem câteva aspecte, pe care comunitatea făgărășeană să le aibă în vedere:
1. Primăria Municipiului Făgăraș a participat cu toată deschiderea pentru atragerea investitorului;
2. Toate eforturile și demersurile depuse au fost realizate în conformitate cu legislația din România;
3. Una dintre cerințele BSH a fost păstrarea confidențialității asupra obiectivului și etapelor parcurse până la luarea deciziei finale, decizie pe care am respectat-o întocmai;
4. De la bun început, noi cei din Primăria Municipiului Făgăraș am conștientizat importanța și beneficiile realizării acestei investiții, reușind să consolidăm relația cu investitorul respectând principiile legalității și concurenței loiale. Vom reveni pe acest subiect după primirea comunicării oficiale din partea companiei germane BSH.”

Comunicat Primăria Fagaras

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.